Privatelabel kleding zijn textiel artikelen die naar wens zijn samengesteld met een versterkend karakter.

 

Privatelabel kleding houdt bij CAP International in dat er ook bij kleine aantallen geproduceerd kan worden. Vaak wordt de associatie gemaakt van special made (privatelabel) en grote aantallen.

Een eigen kledinglijn in uw eigen kleurstelling of specifieke wensen kan al vanaf 100 stuks worden geproduceerd. Door te kiezen voor een privatelabel kledingstuk voor een promotieteam of als corporate identity kunnen net wel de details gerealiseerd worden die bij een voorraad artikel niet aanwezig zijn.

Privatelabel kleding
Op het gebied van special made kleding, kunnen wij u T-shirts, poloshirts, sweaters, overhemden, jassen, broeken, tassen, baseball caps, polarfleece, workwear, sportswear, en horeca kleding bieden.

Tijdens een ori├źntatiegesprek wordt aangegeven waar de nadruk op moet liggen en welke de specifieke eisen zijn voor een special made kledingstuk of kledinglijn. Moet de kleding een sportieve uitstraling krijgen of juist een meer klassieke. En waar het bedrijfslogo geplaatst dient te worden.

Contact
Bent u nieuwsgierig geworden naar de privatelabel kleding van CAP International? Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op. U vindt onze contact op deze website.