Een eigen kledinglijn realiseren gaat samen met grote aantallen. Deze perceptie wil CAP International BV graag wegnemen en als voorbeeld geven dat al vanaf 85 stuks bijvoorbeeld een eigen polo geproduceerd kan worden. Dit kan deel uitmaken van een eigen kledinglijn of als individueel kledingstuk worden ingezet.

Special Made
Sinds 1997 hebben wij onze focus van special made baseball caps verlegd naar een full service organisatie die zich richt op privatelabel kleding of kledinglijnen. Samen met u bedenken, ontwerpen, presenteren, adviseren, produceren en leveren wij de kleding geheel op maat.

Eigen kledinglijn
CAP biedt de mogelijkheid om binnen de eigen kledinglijn ook eigen modellen, ontwerpen, maatschema’s aan te leveren. Maten kunnen vrij worden ingedeeld indien er maar een afronding plaatsvindt van minimaal 25 stuks per maat.

De mogelijkheden zijn uiterst divers. U kunt hierbij denken aan T-shirt maar bijvoorbeeld ook winterjassen. Om er voor te zorgen dat er een maximale draagkracht ontstaat binnen de aangewezen groep dragers, is het van belang de kledinglijnen maximaal af te stemmen op de doelgroep.

Denk daarbij aan dames of heren modellen, ruim vallend of licht getailleerd en dient de eigen kledinglijn sportief overkomen of juist een klassieke uitstraling hebben.

Meer informatie?
Om al deze zaken inzichtelijk te maken, nodigen wij u graag uit in onze showroom. In Bunschoten heeft CAP International 75 M² showroom vol met voorbeelden die als referentie kunnen dienen voor uw eigen kledinglijn.

Voor meer informatie kunt u contact op nemen via de email (info@privatelabel.nl) of per telefoon: 033-2994000.