Producten die naar wens zijn samengesteld met een versterkend karakter.

Bij de start van het bedrijf was de productie van special made baseballcaps de belangrijkste doelstelling. Door de toenemende vraag naar andere kledingstukken is het specialisme niet beperkt gebleven tot de productie van private label baseballcaps. Deze vraag heeft ertoe geleid dat C.A.P. International inmiddels een full service organisatie is op het gebied van private label kleding of kledinglijnen. Het bedenken, ontwerpen, presenteren, adviseren, produceren en (individueel) uitleveren behoort tot de mogelijkheden.

Door de expansie binnen onze groep afnemers en producten hebben wij de volgende onderverdeling aangebracht:

Promotionele kleding
Corporate fashion (bedrijfskleding)
Fashion (mode) merken
Workwear (werkkleding)

Door ons geproduceerde artikelen zijn onder andere:

Baseballcaps, t-shirts, poloshirts, sweaters, rugbyshirts, polarfleece, tassen, bodywarmers, stropdassen, jassen, windbreakers, broeken, overalls, overhemden, blouses, handdoeken en werkkleding.

De minimale aantallen en de snelle levertijden is een grote kracht van onze organisatie. Bijvoorbeeld Polo shirts, vanaf 75 stuks in uw eigen huisstijlkleur (Pantone®) voorzien van uw eigen neklabel en logo, binnen 4 weken na goedkeuring geleverd.

Om binnen een groep “dragers” een zo groot mogelijke acceptatie te creëren, wordt er qua design en pasvorm ook een onderscheid gemaakt tussen dames- en herenkleding.

Alle producten op privatelabel.nl zijn samengesteld in overleg met en naar wens van onze afnemers. Graag bedenken wij samen met u een private label assortiment dat geheel aansluit bij uw uitstraling, wensen en of eisen.