Bedrijfskleding kunt u laten maken bij CAP International uit Bunschoten. CAP International BV is in 1997 gestart met de productie van special made baseballcaps, maar tegenwoordig kunt u bij ons terecht voor een breed scala aan fashion, modemerken, workwear en andere private made kleding.

Bedrijfskleding Bunschoten
Wanneer u bedrijfskleding laat maken door CAP International uit Bunschoten dan garanderen wij u een goede prijs kwaliteit verhouding. Wij streven naar een constante kwaliteit en houden dan ook de controle van het productieproces in handen. Alle productie worden gemaakt in Europa, juist daarom kunnen we kleine aantallen leveren.

CAP koopt alle doeken en fournituren zelf in en verstuurt deze naar de diverse productielocaties. Graag bepalen we samen met u welke bedrijfskleding het beste bij uw bedrijf en de uitstraling of EN normering van uw bedrijf past. Daarna maken we een keuze uit het assortiment, bepalen we aantallen, logo, kleuren, levertijd en komen we natuurlijk een prijs overeen.

Meer informatie?
Heeft u interesse in bedrijfskleding? Neem dan contact op met CAP International in Bunschoten. Wij vertellen u graag meer over de vele verschillende mogelijkheden.

Vul dan het contactformulier in, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.