Kledinglabel


Bij CAP International BV uit Bunschoten kunt u een kledinglabel laten ontwikkelen en produceren. CAP International is een fullservice bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van private label kleding en volledige kledinglijnen. In 1997 zijn wij gestart met dit bedrijf en in de afgelopen jaren hebben wij ons ontwikkeld tot een specialist op dit gebied.

Kledinglabel
Onze experts gaan graag met u aan de slag om een eigen kledinglabel te bedenken, ontwerpen, presenteren, produceren en natuurlijk te leveren. Alle labels die wij produceren zijn geheel aan de hand van de wensen van onze klanten ontwikkeld en aangepast aan hun specifieke eisen. Workwear, corporate wear, sportswear, kleding voor de horeca, T-shirts, jassen, poloshirts, sweaters, overhemden en broeken; het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Meer informatie?
Een eigen kledinglabel kan de professionele uitstraling van uw bedrijf ondersteunen en bevorderen en zorgt ervoor dat uw personeel herkenbaar is voor de buitenwereld. Graag informeren we u nader over onze diensten en producten.

 

 

Voor meer informatie over onze producten en diensten verwijzen we u graag naar de volgende pagina's:
Eigen modemerk - Kleding producent - Eigen merk kleding maken - Kleding fabrikant - Fabrikant eigen label - Sportkleding ontwerpen - Eigen kledinglijn - Labels bedrijfskleding - Custom made textiel - Bedrijfskleding Bunschoten