Kleding producent


Een kleding producent voor bijvoorbeeld een eigen kledinglijn is CAP International BV. Hier kunt u ook terecht als u geen enorme hoeveelheden wilt laten maken. Al vanaf 85 stuks kunnen wij als kleding producent speciaal voor u aan de slag.

Kleding producent
Voorheen hield CAP International zich voornamelijk bezig met het produceren van special made baseball caps.

Later hebben wij onze focus verlegd. Nu zijn we een full service organisatie die zich richt op private label kleding of complete kledinglijnen. In nauw overleg met de klant bedenken, ontwerpen, presenteren, adviseren, produceren en leveren wij de kleding geheel op maat.

De mogelijkheden
De mogelijkheden die CAP te bieden heeft, zijn uiterst divers. Het is van belang de kledinglijnen maximaal af te stemmen op de doelgroep. Daarom werkt CAP nauw samen met de opdrachtgever en houdt rekening met alle wensen en eisen.

Kom eens een kijkje nemen in de ruim opgezette showroom in Bunschoten. Hier kunt u vele voorbeelden bekijken. U bent van harte welkom.


 

 

Voor meer informatie over onze producten en diensten verwijzen we u graag naar de volgende pagina's:
Custom kleding - Speciaal ontworpen kleding - Fabrikant kleding - Kledinglijn - Custom made kleding - Special made kleding - Bunschoten kleding - Corporate kleding - Kledinglabel - Eigen kledingmerk