Eigen modemerk


Een eigen modemerk kan gerealiseerd worden is samenwerking met CAP International BV uit Bunschoten. Sinds 1997 zijn wij werkzaam in de custom made kledingbranche en ontwerpen en produceren wij geheel naar de wens van de klant.

Eigen modemerk
Een eigen modemerk start vanuit een vraag of wens van u als klant. Nadat we persoonlijk kennis hebben gemaakt, zullen we een inventarisatie maken van de doelgroep, het assortiment, de aantallen bepalen, de kleuren en het logo aanpassen aan de huisstijl, de verhouding mannen en vrouwen bekijken, daarnaast komen we natuurlijk overeen tegen welke prijs wij de artikelen zullen leveren.

Wij onderscheiden ons van andere bedrijven door onze snelle levertijd en het aantal stuks dat u kunt bestellen.

Contact
Wanneer u ambities heeft voor een eigen modemerk, aarzelt u dan zeker niet om contact met ons op te nemen. U kunt even bellen met ons kantoor op 033 - 299 4000, een e-mail sturen naar info@privatelabel.nl, of het contactformulier invullen. Wij nemen dan contact met u op.

 

 

Voor meer informatie over onze producten en diensten verwijzen we u graag naar de volgende pagina's:
Eigen kledingmerk - Custom kleding - Speciaal ontworpen kleding - Fabrikant kleding - Kledinglijn - Custom made kleding - Special made kleding - Bunschoten kleding - Corporate kleding - Kledinglabel